Menu

Klingen

1918-05-23

Afsender

Alf Larsen

Dokumentindhold

Alf Larsen har været på rejse og optaget af presserende arbejde for sin forlægger, så han kan næppe nå at have noget klar til Klingens junihæfte, men forhåbentlig om en 14 dages tid.

Transskription

Kjære herr Poul Uttenreiter!
Jeg har desværre været paa reiser i det sidste og dertil haft et presserende arbeide for min forlægger, saa jeg har ikke faat tid til at tænke paa noget for mig selv. Det var kjedeligt jeg ikke vidste dette med juniheftet noget før. Det blir vel for sent nu? Før om ca. 14 dage er det mig nemlig umulig at faa noget istand, men til den tid kunde jeg kanske ogsaa præstere noget som vilde være meget anvendeligt. Send mig et par ord. Deres hengivne
Alf Larsen.

Fakta

PDF
Brev

Brevet er poststemplet 23.5. i Norge. Formentlig er der tale om 23.5.1918, da Alf Larsen nævner et junihæfte af Klingen, han ikke kan nå at bidrage til, mens han bidrog til det næstfølgende hæfte, dateret august-september 1918.

Af posstemplet ses kun "Tjø". Da Alf Larsen både korresponderer fra Tjømø og Tjølling, er det vanskeligt at afgøre hvilket sted, der er tale om.

Norge

Postkort med motivet: Ulabrands hus

Kerteminde

Herr
Poul Uttenreiter
Kærbyhus
Kerteminde
_Danmark

Poul Uttenreitters papirer. Det Kongelige Bibliotek, Tilg. 634.