Menu

Klingen

1917-12-xx

Afsender

Sigurd Swane

Dokumentindhold

Skønt han ikke er helt enig, takker Swane for brev med Uttenreitters kommentarer til forskelligt af og om Sigurd Swane.

Transskription

Kære Poul, Tak for dit kønt skrevne Brev, det er jo rimeligt, at du har Ret i meget, selv om jeg ikke kan tro det gælder alt, men lad så mig ganske privat have en lidt anden Mening om noget af det, nu kan jeg jo vente 1 eller 2 Ni-År med at tage den Ting op igen -
Du har måske Ret i at ett kan være nok. Det er kedeligt, jeg gjorde dig så meget Besvær, men det var rigtigt af dig at skrive som du skrev. - Angående det andet, ja du har jo fra tidligere Tid Betingelser som få til at skrive den Artikel, nu kan du jo se på det senere og så kan du jo tænke derover. I Hast. De venligste Hilsner. Din Ven S.

Fakta

PDF
Brev

Dansk

Kan være svar på (ikke kendt) brev fra Uttenreitter skrevet efter det brev fra 5.12.1917, hvor Swane spørger til sin fremsendte digtsamling og til grundlaget for den planlagte artikel om hans billeder i Klingen.

Antagelig kommenterer brevet både Uttenreitters bedømmelse af Swanes digte og Klingens artikel om ham, som længe var på tale i brevvekslingen mellem redaktørerne, men som først blev bragt i aprilheftet 1918. Den blev ikke skrevet af Uttenreitter, men af Albert Naur.

Kerteminde

Poul Uttenreitters papirer. Det Kongelige Bibliotek, Tilg. 634.